CMS = WordPress

Vaak willen klanten een website welke ze zelf makkelijk kunnen onderhouden en zelfstandig artikelen kunnen plaatsen. Dit alles kan met een Content Management Systeem (= CMS). PdM internetdiensten maakt gebruik van WordPress want WordPress is de meest gebruikte CMS software. Het succes van WordPress is mede te danken aan de gebruikersvriendelijkheid en talloze gebruikersforums, websites etc voor benodigde extra informatie.

wordpress-logo

template

Een template is de benaming voor het uiterlijk van uw website. Hierbij kunt u denken aan indeling, kleuren, lettertypes etc. De keuze hierbij is groot maar aan sommige keuzes kleven specifieke voor- en nadelen. Wij geven u graag advies over welke keuzes het beste bij uw wensen passen en bouwen dit tevens voor u. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

plugins

Een plugin is een apart stukje software dat geïnstalleerd kan worden binnen WordPress. Hierdoor kunnen plugins functionaliteit aan uw website bieden die standaard vaak niet aanwezig is. Wij geven u graag advies over welke plugins het beste bij uw wensen passen. Neem voor meer informatie contact met ons op.